Oficial de Notaria: Porta d'Entrada al Món Notarial

Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Anunciado 25 de enero
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo


Uneix-te al món de la notaria a Andorra! Si estàs buscant l'oportunitat perfecta per iniciar un nou capítol de la teva carrera professional, has arribat al lloc indicat. Estem seleccionant un/a professional per unir-se a un despatx notarial al Principat d'Andorra, on l'excel·lència i la dedicació defineixen la tasca diària.


Com a Oficial de notaria t'encarregaràs de donar un assessorament professional i oferir serveis notarials, tant als companys del despatx, com als clients, vetllant per mantenir la màxima confidencialitat i salvaguardar la informació que arriba a les teves mans.


Esperem que tot això ho puguis desenvolupar cultivant les bones relacions personals i amb una acurada atenció al client, facilitant la informació escaient i anticipant-te a les necessitats que puguin tenir els clients.


Aquesta posició et permet mantenir la màxima rigorositat professional quant a la validació de la informació, però sense perdre la vocació de servei, tant amb el client intern com extern.


En aquesta ocasió l'equip està disposat a formar-te i donar-te l'oportunitat de créixer en aquest sector encara que no l'hagis explorat anteriorment. Si pots aportar uns bons coneixements i experiència en dret fiscal i mercantil, tenim uns bons fonaments des dels quals aixecar un/a gran oficial de notaria en el qual, estem segurs, que t'arribaràs a convertir.





Requisitos mínimos

Estem segurs que aquesta oportunitat és per a tu si et consideres un/a professional amb passió pel Dret i si tens el desig de formar part d'una empresa compromesa amb l'ètica, la transparència i l'excel·lència.


Per tant, el que estem buscant i el que valorarem és que estiguis alineat/da amb els principis del nostre client i que puguis contribuir al seu creixement sostenible.


Et consideres un/a advocat/da amb les següents competències?


  • Rigorós/a: destaques per la teva precisió i atenció als detalls.

  • Honest/a: la teva integritat i ètica són inqüestionables.

  • Organitzat/a: amb capacitat de gestionar les teves tasques amb eficiència i claredat.

  • Do de Gents: la teva habilitat per connectar amb altres és clau en la teva tasca diària.


És imprescindible que comptis amb la titulació de Graduat/da en Dret, i valorarem molt positivament que tinguis experiència en posicions jurídiques similars, coneixements de dret mercantil i fiscal, i que estiguis familiaritzat/da amb el sistema jurídic andorrà.


Per últim volem remarcar que el coneixement del català és imprescindible, tenint en copte que és l'idioma oficial del Principat d'Andorra.


Si aquesta oportunitat ressona amb tu, inscriu-te ara!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta