Anunciado 30 de abril 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.



Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Tenim un desafiament per a aquelles persones que:

- Gaudeixen de treballar amb energia, compromís i dedicació.

- Tenen passió per les persones, l'art, la cultura i el patrimoni cultural.

- Impulsin i promoguin un bon ambient de treball i respectin els nostres valors.

Seleccionem un/a Talent acquisition perquè s'incorpori al nostre departament de Selecció i Formació.

Imagina't com serà el teu dia a dia:

- Realitzar la gestió integral dels processos de selecció definint la millor estratègia per atreure, captar i seleccionar a els/es millors professionals per a la Companyia i que més s'ajustin a les necessitats dels nostres clients.

- Mantenir una interlocució directa amb els/es responsables de les diferents àrees i serveis amb el propòsit d'entendre les necessitats, definir el perfil i promoure la captació del talent.

- Redactar i publicar les ofertes en els portals d'ocupació, com també realitzar cerca activa i directa dels perfils a seleccionar.

- Identificar el talent intern per a fomentar i propiciar el desenvolupament professional dins de l'Organització.

- Realitzar entrevistes per competències i dinàmiques grupals, mantenint una comunicació fluida amb les persones candidates i responsables dels serveis.

- Col·laborar en el compliment del Pla de Formació anual.

Què t'oferim:

- Oportunitat d'incorporar-te a un equip líder en la gestió cultural, compromès amb la promoció del valor del patrimoni cultural i fer-lo accessible per a les persones.

- Desenvolupament professional en una companyia amb projecció internacional en constant expansió.

- Formació i aprenentatge continuat: creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre petites decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.

- Ambient de treball dinàmic, desafiador i inspirador on estaràs acompanyat per grans professionals en el teu dia a dia.

- Contracte indefinit a jornada completa, amb horari flexible (de dilluns a dijous podràs entrar entre les 08.00 i les 09.00 i sortir entre les 17.00 i les 18.00 i els divendres jornada intensiva).

- Els mesos de juliol i agost podràs gaudir de les teves tardes lliures.

- Participaràs en projectes desafiadors transversals.

- Lloc de treball: Barcelona.

Requisitos mínimos
- Ser una persona dinàmica, empàtica, amb iniciativa, organitzada, resolutiva i amb destacada orientació al client intern.

- Però sobretot, alegre i amb molt bona actitud!

- Formació universitària en l’àmbit dels Recursos Humans.

- Idiomes: castellà i català natius o bilingüe i anglès avançat. Serà valorable posseir altres idiomes.

- Posseir experiència prèvia en posició similar.

- El més important: ser una persona amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l'art i la cultura, amb entusiasme.

Compartir esta oferta